Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden andas

Tiden går i oregelbundna cirklar
på inåtvända vägar
djupare in mot labyrintens kärnhus.

Tiden går i regelbundna pulsslag
på utåtvända vägar
djupare ut mot horisonterna.

Tid är frön som bara gror i mörker.

Tid rinner inåt och utåt
mot labyrintens horisonter.

Tid andas in och ut
fyller alltets alveoler.

Tiden utplånar tiden.
Tiden är obesegrad.

Universums dubbla dörrar är olåsta.




Fri vers (Fri form) av Rafmagn VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-01 16:38



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Åh, älskar den avslutningen. Vidöppenhet.
2021-06-04

  Kungskobran VIP
Tiden existerar inte, den är bara ett påhitt av människan
2021-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP