Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka 6 juni

försommarfladder
gammalt löv eller fjäril
hamnar i blomkalk
morgonstund gjuts i solsken
citronfjäril sprider liv




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-06 08:27



Bookmark and Share


  Minkki VIP
försommarfladder - vilket härligt intro!
(i förtjusningen över ordet testade jag musiken i ordet genom att tillämpa på olika årstider, det fungerade inte.)
2021-06-08

    Lena Staaf VIP
Ljuvliga ord som fångar försommarens skirhet.
2021-06-06

  lodjuret/seglare VIP
En fjäril där minsann, upplevels för var kvinna o man, tänk så sommaren gör intåg, likt samlas grisar kring tråg, pennor fattas med iver i var håg...
2021-06-06

  catharina.jerbo VIP
underbart!
2021-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg