Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnatt.

Balkongdörr på glänt
Midnattssol
Alla tankar
I tystnad som bedövar
Minnena
Av fornstora dagar
Där allt var en möjlighet
Varje ny dag.
Heta sommardagar
Solgasset på våta kroppar
Svala dopp
I farliga gäddvatten
Grillkorv och kalla öl
Bill LaBounty och Journey
Ändlösa fiskekvällar
Tänk så magiskt det var.





Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-09 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP