Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högsta hönset och trafficing (kan inte ens stava till det)

jag vill skriva. och jag vill skriva om hur högsta hönset åtrår mig. vad fan beror det på? ok. jag är attraktiv. ok jag är spännande som intresserar mig för henne. ok jag är annorlunda. ok. men hon är gift? ok. hon har barn? ok. hon har mycket att förlora på att jag hänger ut henne? ok. jag kommer aldrig hänga ut henne. kanske känner hon det på sig. jag är genuin. jag är stolt över det, det är ett av mina viktigaste personlighetsdrag. så länge jag inte blir felaktigt behandlad kommer ingen råka illa ut.

jag bara tänker på allt jag kunde få om jag gick längre med högsta hönset. låt säga att jag gick med på att träffas igen. vi äter en bit mat och samtalar så där intressant som bara vi samtalar. hon avslöjar information som hon inte ska avslöja. hon berättar hur mycket hon uppskattar mig. ok. jag vet inte vad hon vill. ligga? bli ihop? bli min välbehövda förälder? min svägerska? jag har inte den blekaste aning. jag kommer aldrig ta reda på det.

jag ser en djupt sårad och ensam person, så där ensam högsta höns är. ingen som går dom riktigt på djupet. ingen som förstår. ingen som bryr sig. helt ärligt ser jag något djupt sjukt. jag vet inte vad det är men får låsa-in-mig-i-kista-och-pulla-åt-det-vibbar. håller ni med? tänk er att ha den högsta makten. inte kunna gå högre. ok. så vad sen? vad fan sen? ok, du tjänar storkovan men vad fan sen? var det så här det var?

trafficing. vad fan sen är trafficing. och jag vill inte vara med.




Bunden vers av Ordekvilibrist
Läst 126 gånger
Publicerad 2021-06-12 20:59



Bookmark and Share


    Steff...
Kanske ta ett andetag backa skriv sen blir bara massa blaj nu då kämpa på om du nu vill skriva som du påstå
2021-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Ordekvilibrist
Ordekvilibrist