Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om att inte tynga jorden

 

bortom molnen nynnar

änglar på hoppets melodi

tar den till mig 

som våtservett

tårflödet på kinden 

byts mot blickens oändliga siktdjup

 följer i dina fotspår

lätta på jorden

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-15 11:34



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Denna text, liksom allt du skriver om din vandring är både vackert och berörande !
2021-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg