Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya dagar randas

 

I natten är jag fri

att vara,att bli

 

när ljuset en aning mörknar

där sommar åter går mot höst

 

just där i mötet mellan förr

där nya tankar

tar första tagen

 

sitter stilla med vallmotårar

kinden lyser så vackert rött

mitt hjärta som lättat suckar

min kärlek som sjunker dött

 

nya tider finner nya vägar

även om allt kan bli återfött




Skapa | Skriva av Hopplös själ
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-15 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ