Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppet hav




Din iris likt en malström
Lockande, midnattsblå
Vacker som en dagdröm
Med strimmor, silvergrå

Här så vill jag stanna
Och segla på öppet hav
Där ögon, obeskrivligt granna
Din kärlek återgav




Bunden vers (Rim) av Bortom stigen VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-06-18 23:35



Bookmark and Share


  Arne Björn Fredriksson
fin hämningsfri dikt
2021-07-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar!
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP