Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Ifrån cybernät artikel)


Nyhetstorka



Cristiano Ronaldo
löpte i 30 km.

(*Hur många han
-hundar hade han
då efter sig. ..?)














*
En läsares undrande
Fråga?

















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-22 00:28



Bookmark and Share


    Sefarge VIP

Haa.Det förtäljde ej
Löpsedeln.
;)
2021-06-22

  Bodingen VIP
Hade löparskor från en Adidasbu-tik?
2021-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP