Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

löjl

för alltid lämna
tunga tankar
och finna en väg
som jag känner
honungsvägen
bara klappar
kan du se om
det bara är löjligt
eller om jag
kan åka buss
någon gång
när jag kan själv




Fri vers av Charles Abrams
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-06-22 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams