Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spröd kärleksvisa




du spricker likt en glasskiva
dina träd vecklar sig ut ur dina fingrar
för ett eget liv i undertryckt sammetsexistens

dina fingrar i mina ögon, jag är färgblind
du är svart i dina spröda veck
dina konturer lyser av sällsam makt

ett träd, vårt kärleksbarn, med löv vassa
det viskar oss till sömns om nätterna
ett revben vår vagga, vi flyter ut i dimman





Fri vers av Turid
Läst 887 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-10-26 15:33



Bookmark and Share


  Liv Sol
Sista raden = ren magi.
Den här hade gärna fått vara längre.
2006-05-14

  Mats L.
Styka till dig
2004-11-30

    Lars J
Denna är skriven med själen!
både ljus och mörk på samma gång
2004-10-26

  Rachel Roth
undrar hur den visan skulle låta....finner en skönhet i den och förtvivlad sorg.
2004-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid