Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarregn

 

Mjuka  regndroppar

snuddar vid min hud,

 

som varma små dun.

 

Som varma små sommarpussar

lägger de sig över kroppen,

 

som längtat så länge.

 

Som törstat efter sommar

och lättsamma dagar,

 

i ett ljummet sommarregn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-23 19:13



Bookmark and Share


  Gin83
Väldigt visuell
Sensuellt vacker
Ser liksom den vackra silhuetten skrida fram.
Mjuk i orden men lockande nästan förförisk mellan raderna.
Vacker
2021-06-26

  ULJO
Ett välgörande regn. Lugnt, stilla och behövligt.
2021-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP