Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sju år gammal

 

Skuggorna äter upp mina 

matrester 

kärleken syns i skrift mellan 

suddiga begär 

 

du är så unik 

kan bli allt du önskar dina höfter 

dina ord i sången förförisk spontanitet 

din glädje och din djupa sorg 

 

du vill behålla mig för dig själv och 

ensam vet jag ofta inte vem jag är 

 

det blir så naket ofta och min kropp 

har inga gömmor 

 

hänger upp mig på tvättlinan 

emellanåt och i speglingar av 

vattnet prövar sanningen i små 

klunkar livet utan skydddnät

 

det är nästan så att männen drunknar 

som om du var allt jag ville 

 

Vägen genom 

 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-26 01:59



Bookmark and Share


  Stefan Tho VIP
Inledningsraderna är fantastiska, gillar sprången som jag uppfattar som hopp mellan det verkliga och drömmar
2021-06-29

    ej medlem längre
Lite läskigt att "hänga upp sig på tvättlinan"...
2021-06-26
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP