Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjön bortom stugan

Jag villade bort mig i lyckan
och fann mig i sjön bortom stugan
Ser du var jag pekar?
Där bland näckrosor och kluck mot ekan.

Ibland dras jag bort dit från trycket
till brandgula flytvästars trygghet
Ser du vad jag menar?
Det är lugnet i tankar som skenar.

Jag vill ge hela mig men jag är halv
Hjärtat är för svagt för skalv
Ger du mig tid att vakna?
Så ror jag oss båda tillbaka.





Bunden vers (Rim) av Jennifer Cecilia
Läst 241 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-06-26 21:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Så fint du skriver
2021-08-01

  Fjellhuldra VIP
Mycket vacker dikt.
2021-07-18

  Åse Tropp VIP
Vackert!
2021-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Cecilia
Jennifer Cecilia