Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istappar

Vi skulle inte hamna här
Det skulle inte gå så fort
Att falla ner som istappar,
känns handfallet och skär

Vi skulle klara vintern
Det skulle vara nånting stort
Men våra hjärtan stapplar,
och bryts av på mitten

Vi skulle inte falla sådär
Och bara krossas bort
Men inga känslor greppar,
när allting bara smälter
Men vi skulle inte hamna här 












Bunden vers (Rim) av Jennifer Cecilia
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-28 20:47



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
"inte hamna här"
med det var det jag gjorde, ja i min läsning här,
så då är det detaljerna som väcker min nyfikenhet, hur gick det här till?


2022-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Cecilia
Jennifer Cecilia