Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du blinkar bort mig

Du blinkar bort mig

Som en tår i ögat

Så enkelt är det

Att glömma bort mitt ord 


Du skakar av mig

Som en tår på kinden

Så enkelt är det

Att torka bort din skuld


Du byter bort mig

Som en tårdränkt näsduk

Så smärtsamt känns det

Att lämnas bort av dig


Jag är den tåren

Som aldrig torkar

Så smärtsamt känns det

Att blinkas bort av dig




Bunden vers (Rim) av Jennifer Cecilia
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-21 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Cecilia
Jennifer Cecilia