Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fuktiga kylan

Den fuktiga kylan
Den river som rakblad där tårarna låg
Rötterna drar sig inåt och krämpar
Bland blodkropparna
som fortfarande känner värme,
hur få de än är
Det är märkligt hur pulsen
överlever minusgrader
Och slår,
hur svag den än är




Fri vers (Fri form) av Jennifer Cecilia
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-06 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Cecilia
Jennifer Cecilia