Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mardröm

Över det krossade glaset

Som var fyllt

av hennes egen själ

Ligger en kvinna

Hon räcker inte till

Når ingenting

Hon försöker sväva

I fantasin

I ett hopp om att allt

var en dröm


Men skärsår ljuger inte

Blodet strömmar ändå

Hon trycks ner

Ärren kommer alltid

att visa det,

det att hon

inte räcker till

Inte når nånting 

Det som finns kvar

Är drucket

Uppätet


I livets mardröm

Finns hon kvar

Dömd att lida

Dömd att aldrig

Räcka till

Aldrig nå nånting




Fri vers (Fri form) av Jennifer Cecilia
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-18 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Cecilia
Jennifer Cecilia