Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt och hållet helt

Allting som du har lämnat,
rinner ut nerför min kind
All tro som jag har trott på,
Som jag trott var din

Den var aldrig min
Den var borta samma dag,
som jag släppte dig in,
släppte du tag

Kärleken är inte gjord
för såna som jag
Själen har inget blod,
som kan hanka sig kvar

Livet kräver regression
Så här är jag nu
Tillbaka på mitt golv,
med hulkande ljud

I den minsta tillvaron seglar
mitt hjärta utan stret
Det är aldrig,
kommer aldrig vara,
helt och hållet helt.




Bunden vers (Rim) av Jennifer Cecilia
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-21 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Cecilia
Jennifer Cecilia