Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådarna

Inuti hjärtat
hänger små trådar
som inte riktigt sitter fast
När jag ställer mig upp
går luften ur mig
River av papper
Fångar tårar
Så att ingen ska se,
röda ränder
på mina kinder
Känner på hjärtat
Fått blåmärken av mig själv
Hur lever man som halv?
Var knyter jag trådarna?
De är för korta
Utanför hjärtat
slår pulsen i otakt
Jag andas ikapp
Låser in modet
Ropar i intet
Går ut,
för att stå ut.




Fri vers (Fri form) av Jennifer Cecilia
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-16 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Cecilia
Jennifer Cecilia