Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill leva, sa jag

Jag vill leva, sa jag
Som en som finns
De andra,
jag vill andas,
som de gör
Inte försöka
för att ramla
Inte andas grus igen
Och stampas på

Jag vill stå upp
Och se över,
allas huvuden,
inte ducka
Jag vill ha
tillbaka ryggraden
Den är nånstans
i fotoalbumen
Våga våga
och sakta gå

Jag vill ha tillbaka
allt jag aldrig ägt
Jag vill prata högre
Höras
och stirras på
Vara pulsen
Finnas nära
Ro ut i havet

Och minnas så.








Fri vers (Fri form) av Jennifer Cecilia
Läst 133 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-14 16:53



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om det du skriver. Tycker om hur dina ord skaver och den psykologiska touchen. Känner igen.
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Cecilia
Jennifer Cecilia