Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns på....

Äkta bröst det skulle vara
för att en skönhetstävling klara!
Domare en hund
nosa, sa om en stund;
- Silikon, brudar togs bort bara!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2021-06-27 12:17



Bookmark and Share


  ULJO
Jag har alltid undrat varför man vill förändra sig.
2021-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt