Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(vid delningen av en Fjällbäcks kyld öl med samma namn som även en musikgrupp)


Vid Sareks nationalpark



Efter vandringen vid läggdags
inne i tältet, från sovsäcken
bredvid. ..

Äntligen hurra. Doftar
det lite av människa

Trots den falna Coronans
avstängande härjningar.









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-07-01 12:29



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Doften av en annan människa kan vara ljuvligt…
2021-07-05

  Kungskobran VIP
Närkontakt av tredje graden
2021-07-01

    Lena Staaf VIP
En doft som kan betyda allt.
2021-07-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, tänk att man har saknat den doften. Underbar att få känna.
2021-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP