Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Budskapet då?

Prosa skrivs på vers, kors, tvärs...
Då drabbas skrivaren av en pärs...
Stilen håller ej!
Tips blir osynlig grej...
Viktigt med norm det blir kontrovers...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-03 15:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det verkar som om yin och yang, sedan det mer modernt att komma i svang, än betraktas något som ett lyte, sedan blir det just populärt med byte, utan kaos vad vore väl ordning där, den som lever sägs det är den som lär...
2021-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt