Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förgät mig ej

Om du inte vågar öppna dej för mej...
visa mej ditt inre och allt du bär i dej,
du mig bara plågar så jag säger nej!
Överger med orden; du förgät mig ej.

Om du bara frågar, aldrig ger ett svar,
blir du bara mindre. Jag finns inte kvar.
Bara den som råg har att vara sårbar,
kommer se mitt inre, själen som jag har.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-04 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP