Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har dig

vinden tog tag i ditt hår
virvlade runt ditt ansikte
spelade i dina glansiga ögon
om du blundar gömmer du dig
men aldrig för mig
mina ögon smög in i dina
när ingen såg
jag har dig,min älskling





Fri vers av Myself
Läst 208 gånger
Publicerad 2004-10-26 17:56



Bookmark and Share


    Malin Johansson
mysig din dikt var =)
2004-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself