Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din egen förlorare

Vinst, kryss, förlust
Jag tar alla fajter,
alla matcher
Allt som det här livet slänger mot mig
Allt går jag i klinch med
Överlevnadsinstinkten sätter hjärnan i brand

Vinst, kryss, förlust
Den sistnämnda kolumnen fylls ständigt på
You win some, you loose some
Mostly loose...

Men varje morgon vaknar jag
Kisar genom fönstret
och tänker ändå:
"Ny dag, nya chanser!"

Och jag behöver inte titta bakom mig
För där ligger du,
den djupa sömnen svävar dig framåt
Och även om jag inte alltid vinner
så vet jag att jag är din

Din egen förlorare




Fri vers (Fri form) av Sam u dubokom ofsajdu
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-07 12:25



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Den här känns!

Den eviga kampen. Är vi inte alla förlorare, mer eller mindre? Men vi stöttar varandra i förlusten och kämpar på ändå. Det blir så tydligt i det ömsinta slutet.
2021-07-08

    Sefarge VIP
Kvicktänkta rader
I egen rappstil
För läsaren
att fundera
över. Bravo!
;)

2021-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Sam u dubokom ofsajdu