Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärntvätt

Vaknar till fåglarnas sång
med olika läten gång på gång.
Solens strålar smeker min hud
och Sverige har klätt sig i sommarskrud.
Promenerar på stigen i skogens doft
som fägnar själen med änglars stoft.
Nedslående nyheter av stora mått
har i själen oro sått.
Varje dag de slår oss ner
och olyckorna blir bara fler och fler.
I skapelsens Gud jag finner ändå frid
och det onda får ge sig förutan strid.
Till fåglarnas sång, solens strålar
och skogens doft
frotterar jag mig i änglarnas stoft.




Bunden vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-09 10:27



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja, hjärntvätt på rätt sätt!
2021-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP