Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsång

 

Mänsklig blomma i den jordiska faunan
stärker och förgyller min dag
när allt slår ut i sommartiden.
Även så mitt ömtåliga hjärta
slår slag på slag och kallar till eftertanke.
Goda tankar förskjuter de onda
och till hjärtats pulserande rytmiska slag
vibreras de ut och göder naturen med gott.
Tiden närmar sig.
Tiden är inne
att stärka mitt inre sinne.

 

 




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2021-07-10 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP