Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Nedtecknat av Nebamoa. IV


Rådvilla eller inte, bäst att fortsätta älska

Det talades om att gott och kärleken alls inte fanns
Vi hade bara hittat på den, då när vi behövde den
Verklig är den inte, ett önsketänkande den är
Intimitet kan ju också finnas bland skurkar




Fri vers av Horace
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-11 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace