Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsting

Står frågande inför allting.
Lider världen av solsting?
Är sommaren en tävling
i grillning och ölhävning?

Ger den blott avkoppling
genom hysterisk shopping?
Mjukglassar med toppning
som åsamkar förstoppning.

Jag ser en sorglig samling
av människor i uppvigling.
En illvillig crosschecking,
som åtföljs av nedfläckning.

När kärlek sätts i skakning,
blir det en tuff uppvaktning!
Ett brev som överraskning,
skilsmässa och utkastning.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2021-07-13 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP