Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto eget privat


Solnedgång

 

Genom
fönstergluggen visar sommarkvällen
sitt ansikte
fyller mig med lugna andetag smekandes ögonen på gröna gärden
Ett ensamt träd håller fåglarnas
bo som sitt i solnedgångens milda sken
som stilla kramar dagen
vaggandes godnatt

Ett fotografi till näthinnans album 

 

Copyright Susen 




Fri vers (Fri form) av Susen VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-07-14 08:05



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Strålande vacker och finstämd naturlyrik och fotot är underbart!
2021-07-15

  BenGust VIP
Mild, nästan impressionistisk fångad bild och text.
2021-07-14

  Kajan VIP
En jättefin läsning, och efterklangen påminner om den känsla som en ytterst välformulerad haiku kvarlämnar.
2021-07-14

  Marita Ohlquist VIP
En underbar kväll som förmedlar lugn och harmoni.
2021-07-14

  Sparvögat VIP
Ett magiskt foto i samspel med dina underbara ord lämnar skönhet i min själ…

2021-07-14

  Öknens Ros VIP
Naturens skönhet fångas av ögat för att bevaras i minnets bildarkiv.
2021-07-14

  Maria Sundelin VIP
Vackert och ömt
2021-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP