Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen bubbla

Får höra att jag är för mycket,
att jag ger alla det intrycket.
Men jag kan inte konststycket
att såra andra så godtycket.

Så... låt mig vara i min bubbla,
fri att flyga och få snubbla.
Ja tillåt mig att där få grubbla
och min myckenhet fördubbla.

För jag föddes ej att passa in.
Den väg jag går är bara min.
Så jag ändrar mig ej någonsin.
Om det ej passar, så försvinn!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-14 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP