Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånds intagande




De som lever på hoppet
Hinner ibland avlida
Innan de hinner hoppa(s)

Men det är otroligt sällsynt

Det vanligaste är att man
Överlever hopp på hopp

I en till synes hopplös tillvaro

Och ibland får uppleva det
Hoppfulla helt överraskande

Miraklet mitt i den grå var
-dagen

Och aldrig i efterhand kunna
lista ut varför,och varifrån
den bara plötsligt dök upp?

Och man råkade få chansen
Mitt framför näsan,att då få
uppleva den stora fullbordan

Av även ett litet hopp

Som lyckades pricka rätt,rakt
in i ens eget förvånade hjärta!




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-14 14:24



Bookmark and Share


  bumerang

Låter som en dröm i uppfyllelse.
Som nåt man själv förbigått eller
Förnekat sig, som bara plötsligt
gives en tillbaka som en gåva man ej förtjänat.
Mirakel?
Iaf välformulerat av skrivaren.
2021-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP