Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allting för att glömma


Andetag om nätterna

Söker lycka i din lugna blick,
i dina trygga armar

I en tystnad som inte skräms,
i din lätta röst

I dina pussar på min nacke och i dina
andetag om nätterna

Hoppas att du hittar lyckan i min 
svävande blick, i min famn

I en frågande tystnad, i min tomma röst

I mina händer i ditt hår och i cigarettfimparna
jag lämnar på ditt bord




Fri vers av Assia VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-16 14:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vackert
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP