Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tavlan egen skapelse


Under ytan

 

Sida vid sida
slingrandes bland växter och djur
berikade av havets vågor som gungar barnasinnet
Ögonen skrattar spjuveraktigt när skummet
dansar i virvlar som kärlekshänder glittrandes saltstänkta kinder
sandkornen kramandes hudens alla veck synliga

Copyright Susen 







Fri vers (Fri form) av Susen VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-07-17 14:25



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Strålande bra diktat om en sommardag vid havet. Och din tavla därtill är underbar.
2021-07-19

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om en dag vid havet.
En extra eloge till den fina bilden.
2021-07-19

  BenGust VIP
Djup i bild. Virvelgungande hav.
2021-07-19

  Öknens Ros VIP
Härlig bild till härlig dikt!
2021-07-18

  Sparvögat VIP
Underbar dikt och bild som målar havets svalka…
2021-07-17

  Maria Sundelin VIP
Fin bild av sommarkänsla
2021-07-17

    Lena Staaf VIP
Underbar sommardikt och bild!
2021-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP