Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jobbigt med min utmatting just nu


Det enkla blir svårt

När ögonen öppnas på morgon

känns det som sömnen

inte ens hittat rätt.

------

Inget blir vad som är planerat

alla rutiner suddas ut

och kaoset rider sinnet till vansinne.

------

Kroppen krypen

men sinnet simmar i en virvelvind

måste finna utgången 

men djupet sänker modet.

-------

Tur att 

andra vet vägen in

så allt blir klart

trots att det som borde va enkelt

känns mil bort

stannar hjärtat till

och får hjärnan att lyssna.

 




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-17 16:50



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
destruktiv
2021-07-17

  PPQ
mycket vackert och hög igenkänning på det....känns som det är livets komplexitet du beskriver men vad vet jag...
2021-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson