Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


regnstänk


Regntänk


Droppar faller
väter jorden

jag blir sparsam nu med orden

Regnets stänk
ger magiskt tänk

om att jag är mänska vorden

Lillan ropar
hej till pappan

hoppar pöl i gula kappan

På min bänk
syns vattenblänk

rofylld njuter jag på trappan




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-28 19:22



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fin impressionistisk dikt med tilltalande form och lyckade rim! Takten passar precis till innehållet: lätt, munter. monica
2021-08-04
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP