Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om gudar och sånt

Gudarna är lösa
gudarna är slösaktiga
de använder glimmande guld
som lyse

hur de kom loss är ett mysterium
bara gudarna vet hur etterormens
giftgaddar avlägsnades

goda nyheter
Säger vissa

Men gudarna
de bryr sig inte ett skit
Du är ett kryp





Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-30 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP