Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Nedtecknat av Nebamoa XV


I dina mörkaste stunder ville du ha mig hos dig

Nu kommer jag och tar dig, du hinner inte
Omvända dig på ett ögonblick är för sent
Om nu ett liv i undran ändas, så abrupt
Var viss om, jag vet vem och var du är




Fri vers av Horace
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-11 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace