Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Essentiell




Varje dag är densamma.
Lika meningslös som den förra.
Varför uträttar jag inte stordåd?
Undrade humlan med pälsen full av pollen.
Sedan flög den vidare.
Till hösten dignade skogen av bär.




Fri vers (Prosapoesi) av Bortom stigen VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2021-08-04 14:59



Bookmark and Share


    Ann Aman
Så fin
2021-08-30

    Julia D
Otroligt vackra texter du har!
2021-08-14

  Cikoria Blå VIP
Den var bra. Den har den där "knorren" i slutet som gör att man troligen kommer ihåg den.
2021-08-04

  Bengt H VIP
Den är som en in- och utandning.
2021-08-04

  Kajan VIP
Överraskande och bra, kan läsas som en liknelse också.
2021-08-04

  Black raven VIP
Wow! Den var fin.
2021-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP