Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


Jag sjönk allt djupare

 

Sjön där i sommarsolen låg helt blank

men myren intill den var så sank

så jag föll och sjönk allt djupare

till glädje för dem som såg en supare

 

men ingen visste egentligen vem jag var

trots att jag långt ifrån själv var klar

för jag ville själv upp till ytan nu

och den som hjälpte mig upp var du

 

du som såg det ingen annan nånsin sett

jag själv visste inte vart mitt liv hade lett

men då stod du där invid myrens rand

och du räckte mig din trygga hand

 

vad blir då slutsatsen av dessa ord

att hur liten du än är på denna jord

så finns det alltid nån som kan hjälpa dig

det gäller bra för dig …att inte säga nej

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-05 17:48



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Bara första strofen för sig sitter som en smäck.
2021-08-10

  Kungskobran VIP
Det hänger alltid på ensjälv till sist.
2021-08-06
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP