Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..apropå den förvirring som okunnighet kan skapa..



Man kan ta fel

 

 

-Vad sa du? skrek du på perrongen
-Du saknar rumsbegrepp och vett och sans!

-Vad menar du din otäcka slok?
-Du skulle till Skellefteå
men bokar via Sundsvall till Sollefteå!
Bara 34 mil fel!

Moloket men ohejdad:

-Men det låter ju likadant
det kan väl inte jag rå för!

Suckande

-Åk vart du vill, kvinna
och skulle du komma dit du tänkt
försök att stanna där.
Jag stannar här
det vet jag åtminstonde
vart det är.




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-07-26 13:12



Bookmark and Share


    Xena
Haha, härligt med lite vrede... Men hur kan man ta fel på Skellefteå och Sollefteå, undrar en inpyrd Skelleftebo =)
2006-08-01

  Gunwale VIP
Äventyr kontra trygghet... Tack för underhållningen! Men vilka ord! Du får kvinna att låta lika illa som slok! Men det var roligt. Kom att tänka på: "-Vad gör du. människa!? -Kalla mig inte människa!"
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer