Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämna Plågor

Samma svar på alla frågor
när jag undrar hur det är.
Överallt finns jämna plågor
av en egen karaktär.

De tycks komma som i vågor
varje gång som jag är där.
De bryter ut i eld och lågor
som på rädslan sig livnär.

Ja, de drabbas av farhågor
att livet på upphällning är.
Jämna plågor har förmågor
att bara ställa till besvär!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-07 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP