Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror det fanns ett litet kort-följetongsprogram på svt en gång i tiden som gick under namnet ''Har ni hört den förut?'' - Börjar banne mig likna någonting sånt det jag pysslar med ... *suck*


En liten tanke om dig ...

... leker just nu 
inom hela mig ...

Här där jag 
alldeles
ensam sitter
och väntar på dig
allt emedan
jag under min
lilla nasse-hatt
sitter här på kanten
och lite otåligt
skruvar och vrider
på lite olika delar av mig ...

Tänker på
hur det skulle kännas
att tillsammans 
med dig äntligen
så där alldeles
innerligt totalt få 
komma och gå

igen och igen och igen

Så om du läser
denna min lilla
illa dolda vädjan
om att du äntligen
ska dyka upp

och komma för att
stanna och förbli
i mitt liv

 

kan du väl kanske
fundera lite mer konkret

på att återinträda

i denna min för dig
så innerligt
välkomnande verklighet ...


Du fattas nämligen mig!

 

Bara liksom måste få
viska i ditt öra
om hur mycket
jag älskar dig ...





______________________________
Tidigare publicerad här i september 2012

Idag 2021 finns du sedan några år i mitt liv,
älsklingen min!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-10 18:01



Bookmark and Share


  Linil VIP
Japp, den satt fint :)
2021-08-11

  Bengt H VIP
Trevligt med lyckligt slut på berättelsen. Och jag har inte hört den förut.
2021-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP