Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna text ifjol de 14/8.


Pandemin

Augustisolen lägger sig till ro bakom bergkammen??
Vilken annorlunda sommar det har varit. Den har förändrat mig. Min syn på livet och mina nära kära?
I våras hade jag en enorm ångest över denna pandemi. Men allt eftersom veckorna gick mådde jag bättre. Vi vill vi ju alla känna framtidstro.
Är tacksam över att jag har de jag älskar mest av allt kvar. Det är inte över än med denna pandemi.
Var rädda om er?




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-14 20:52



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Tänka sig - ett helt år sedan du skrev detta, och än är det inte över! Dock känner jag som du, framtidstro nu när vi fått vårt vaccin:-)
2021-08-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om familjen som ljusglimtar som skingrar pandemins mörka moln.
2021-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Det är definitivt över för min del när Jesus kommer.
2021-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP