Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vittring


Brevet jag skrev


Nästan hela brevet
jag skrev till dig
och la under stenen

har vittrat sönder nu

I somras firade vi Mors dag och
midsommar på kyrkplatsen
där vi en gång gifte oss

Grundstenen
som bär minnen av dig
vittrar inte

den hålls vid liv




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-16 11:04



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fint!
2021-08-20
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP