Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsas lova mig för evigt

Du förundrar mig
kan inte läsa av dig
förstår inte dina blickar

Jag stryker dig över 
din Disney-arm
din hand på min midja

Försöker greppa dig
fattar inte hur man 
vågar igen

Men jag tror att du 
och jag 
lyser

Dina blickar värmer min
hud och jag vill lita

Gömmer mig i din doft
som är stark nog att
låtsas lova för evigt

Om du bara fortsätter
titta på mig med din
busiga blick

Om jag bara vågar 
fortsätta styrka din
Disney-arm

Om vi bara vågar

en gång till

Om du aldrig blir en man
jag behöver skriva om i
tomhet




Fri vers av Assia VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-17 01:16



Bookmark and Share


  Niliboy
Glöm inte bön! Det påverkar! Lycka till!
2021-08-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
välskapat
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP