Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven utifrån fem små ord jag fått av AgnesP - vilka jag använt så gott jag kunnat i detta lilla affirmations-flöde för att få finna den som är mitt framtidsöde ...


Fem små ord om vad din kärlek betyder för mig ...

När du talar med mig
efterlämnar  du 
någonting alldeles speciellt

vilket öppnar upp inom
det som så länge varit

instängt, förslutet, förskjutet
ända sedan redan från början
av det som nu ännu är

Allt det där som nu
börjar närma sig slutet

för att ge utrymme för 
allt det jag så länge uteslutit

och hållit på avstånd utanför

 

När du talar med mig
och jag känner hela dig
så där alldeles 
nära, nära tätt intill mig


vandrar lyckan ut
inifrån djupet av min själ 
där den så länge sig gömt
när allt som varit 
men som ej längre är ...

- allt det som det kunnat tömma
allt det där jag nu försöker glömma -

... fullständigt 
och med nogsam eftertanke tömt ...

Lyckan du lockar fram inom mig
är ännu mjuk och tämligen liten 
Men när jag känner inom

hur mycket du älskar mig
känner jag hur den åter
börjar gro
växa och slå rot
inom hela mig ...

Då fylls jag av känslan
som jag inte kan låta bli
att få förmedla till dig


Känslan av hur mycket jag älskar dig ...




_______________________
Orden jag fick av AgnesP var

efterlämnar 
öppnar 
vandrar 
mjuk 
liten 


____________________________
Publicerad tidigare här i september 2012

Idag 2021 finns du i mitt liv, älsklingen min!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-08-17 06:44



Bookmark and Share


    glasa VIP
ditt mjuka skriv
något att
bli glad av

så lugn, eftersinnande och mysig
2021-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP