Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivövning. Gärna feedback


Tack för att ni försökte

När repet sträcks
När hoppet släcks
Finns inga ord
Finns inget ljus
Sakta infinner sig lugnet.
Det eviga rofyllda.
Den ångestfria framtiden
Tack för att ni försökte.
Hälsa min mamma att jag älskar henne.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-08-19 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover