Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lila som ljung

 

Den svarta blicken är inträngande när den tar det allra heligaste med tvång.
Förnimmer svettdoften kvar, trots smällen i dörren. När du går.
Natten döljer dom blålila spåren på lårens insida. På dagen gömda av jeansen, så ingen ser. Bara sovrummets spegel.
Kuddfodralet snurrar omigen i tvättmaskinen. Orent

Copyright Susen 




Prosa (Kortnovell) av Susen VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-19 12:17



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Hänsynslöshet, tvång och en stor, stor ensamhet, allt i dessa få rader.
2021-08-20

  Sparvögat VIP
Ord som ej borde behöva uttalas, du tecknar det svåra med talande hand…
2021-08-20

    Lena Staaf VIP
Stark text om ett övergrepp. Hu!
2021-08-19

  Monica Lindgren
Otäck text! Men det var väl just vad du ville förmedla!
2021-08-19

  Maria Sundelin VIP
Starkt budskap
2021-08-19

  Poesia VIP
Väldigt tydligt och berörande bildskapat, kan se alltig och jag ryser.
2021-08-19

  alicja lappalainen VIP
Retrospektion av en händelse fångad kort och med distansen. Bra!
2021-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP